YOUNG EXECUTİVE ACADEMY -YEA ONLİNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Geleceğin Yönetici Adayları Bu Akademide! 

SON BAŞVURU TARİHİ 26 ŞUBAT 2021
Young Executive Academy Başvurusu İçin Tıklayın

İKİNCİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI! 
ÖğrenciKariyeri tarafından 2018 yılında hayata geçirilen Young Executive Academy (YEA) 5 farklı alanda geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi hedeflemiştir. İnsan Kaynakları, Endüstri 4.0, Satış – Pazarlama, Big Data ve Girişimcilik alanında uzman olmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlara yönelik program bu sene 6 aylık sürecek ve online gerçekleşecek. Geleceğin Yönetici Adayları 6 Ay boyunca 80'dan fazla şirket ile bir araya gelecek.

Ön Başvuru sonrası yapılacak online sınavda başarılı öğrenciler katılıma hak kazanacak. Şirket sunumlarının yanı sıra, workshop ve networking ortamları ile şirketlerle online portallar üzerinden görüşmeler yapılacak. İster öğrenci, ister girişimci olun, yeteneklerinizi YEA Online Akademi ile donatmanız başarılı olmanız için şart! Akademi sonunda Başarı veya Katılım Sertifikası da alacağınızı unutmayın.

İLANA BAŞVURU ve Detaylara YETENEK KAPISI'NDAN ulaşabilirsiniz.

YEA, yetenekli genç yönetici adayların stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen, değişime ayak uyduran değil değiştiren bireyler için özenle hazırlanmış bir dizi akademi programıdır. Katılımcıların, her eğitim sınıfında 250 lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile sınırlandırılacağı, assessment test ile belirleneceği, konuşmacı şirket yetkililerinin ise alanında uzmanlardan seçileceği konsept bir akademi programıdır. İkinci dönem kontenjanları dahilinde her sınıfa +100 öğrenci ekleyeceğiz. 2018 Yılında başlayan Young Executive Academy ile 2 yılda 50'den fazla şirket ile 4000+ yeteneğe dokundu. Akademi Programları: İnsan Kaynakları, Satış - Pazarlama, Endüstri 4.0, Big Data ve Girişimcilik

Akademiye Şimdiye Kadar Katılım Gösteren Firmalar
Resim
Bu içerik 12.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1983 kez okundu.