3 + 1 İşyeri Uygulama Eğitimi Çalışmaları

2022-2023 Dönemi 3 + 1 İşyeri Uygulama Eğitimi Hakkında Bilgilendirme

Öğrenciler için pratik bilgiler:

1- Bağlı olduğun okul tarafından sana verilen staj yeri bulma tarihleri arasında Staj yerini iş arama becerilerini kullanarak kendin bulabileceğin gibi dilersen Yetenek Kapısı (https://www.yetenekkapisi.org/)  üzerinde anlaşmalı firmalarımızla açtığımız "3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi İlanı" başlıklı stajyer alım ilanlarını inceleyerek senin için uygun olan ilana başvuru yapabilirsin. Bunun için öncelikle Yetenek Kapısı kaydını oluşturmalısın. Detaylı bilgi için tıkla!

2- Anlaşmalı firmalarımızı merak ediyorsan protokol listemize göz atabilirsin. Hemen tıkla! Bilgiler için tıkla!

3- Yetenek Kapısı kaydını yaparak sadece 3 + 1 İşyeri Uygulama Eğitimi İlanlarına erişmiş olmayacaksın. Yetenek Kapısı kaydın sayesinde Türkiye çapında kamu ve özel sektörde hizmet veren kurum ve firmaların iş ve staj ilanlarına da erişebilecek ve başvuru yapabileceksin. Düzenlenen kariyer etkinliklerine tek tıkla erişim fırsatı da bu portalda! 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi ilanları için tıkla!

4- İş arama becerinin yeterli olmadığını ve bu konuda eğitim alman gerektiğini düşünüyorsan etkinliklerimizi takip edebilirsin. Etkinliklerimize erişmek için tıkla!

5- Etkinlikleri beklemek istemiyorsan danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsin. Yetenek Kapısı portalımıza giriş yaparak "Kariyer Danışmanlığı" sekmesinden randevu alarak danışmanlık alabilirsin. Danışmanlık randevusu için tıkla!

6- Herşey çok mu karışık geldi? Okulunda bulunan Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu ile iletişime geçerek destek alabilirsin. Birim Sorumlusuna erişmek için tıkla!

Bu içerik 12.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 5012 kez okundu.