"YENİ NESİL YÖNETİCİLERİMİZİ ARIYORUZ" PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Migros işbirliği ile düzenlenen “Yeni Nesil Yöneticilerimizi Arıyoruz” programı Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Eğitim Salonunda 14 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Programda Migros İnsan Kaynakları Yöneticisi Gürkan SÜZEN perakende sektörü ve Migros insan kaynakları süreçleri hakkında bilgi verdikten sonra  "Part-Time Yönetici Yetiştirme" programı detaylarını aktardı. SÜZEN, üniversitenin son sınıfında okuyan veya lisansüstü eğitim yapan öğrecileri kapsayan ‘Part Time Mağaza Yöneticilik Programı’nın öğrencilere mezun olur olmaz mağaza yöneticisi olarak çalışma hayatına adım atma fırsatı sunduğunu belirterek 6 ay sürecek olan eğitim boyunca öğrencilerin hem üniversitelerindeki yaşamlarına devam edip, hem de Migros Yeni Nesil PT Yönetici Adayı olarak alacakları işbaşı ve sınıf eğitimleri ile mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Sunumun ardından Gürkan SÜZEN, öğrencilerin programa ve sektöre dair sorularını cevapladı. Program sonunda  yönetici yetiştirme programına önbaşvuru yapmak isteyen adaylara Migros İşe Alım Uzmanı Merve DEMİRÖZ tarafından başvuru formu hakkında bilgi verilerek adayların başvuruları alındı. 
Ek Resimler
Bu içerik 16.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1121 kez okundu.