Üniversitemiz KÖPRÜ dergisi ikinci sayısı çıktı

Genel Yayın Yönetmenliğini Uzm. Zuhal DEMİR, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü ve Görsel Yönetmenliğini Uzm. Ali Emre DİNGİL'in üstlendiği Üniversitemiz Köprü Dergisi'nin 2. sayısı çıktı.

2013 Mayıs ayında yayın hayatına başlayan Üniversitemiz Kurumsal İletişim Dergisi olan Köprü'nün bu sayısında bahar döneminde gerçekleşen etkinlikler, mezuniyet törenleri, sağlık sayfasında Doç.Dr. Derya DEMİRBAĞ KABAYEL’in yazısı, Doç.Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ ile yapılan söyleşi, kütüphanemizin hizmete sunmuş olduğu yeni veri tabanları'nın tanıtımı, Prof. Dr. Recep DUYMAZ'ın dikkat çekeceğini ve yeni bir tartışma yaratacağını düşündüğümüz "Süleymaniye Camisi'nden Eski Cami'ye" başlıklı yazısı, Mevlana Değişim Programı'nın tanıtımı, sporda gösterdiğimiz başarıları Köprü'nün bu sayısında bulabilirsiniz. Üniversitemiz Köprü Dergisini online okumak için http://kopru.trakya.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz.
Bu içerik 05.08.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1423 kez okundu.