ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE KARİYER EĞİTİMİ

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği, Trakya Üniversitesi'nde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile İletişim, İş Arama Teknikleri, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konularını içeren Kariyer Planlama Eğitimleri gerçekleştirdi. 

Grup çalışmaları şeklinde gerçekleştirilen eğitimler sonunda Kariyer Planlama Eğitimlerine katılan öğrencilere Sertifika Dağıtım Töreni gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi'nde gerçekleştirilen Sertifika Dağıtım Töreni Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan ile Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak'ın katılımlarıyla düzenlendi.

 Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan yaptığı açıklamada, "Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak uluslararası öğrencilerimizin üniversite de kendi bölümlerinde görmüş oldukları eğitimlerin yanında kendilerini daha iyi geliştirmelerini sağlamak amacıyla açmış olduğumuz dil kursları ve farklı konularda ki akademik dersler ile daha donanımlı bir şekilde ülkelerine dönmelerini amaçlamaktayız. Bu amaçla Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile mezuniyet sonrasını da düşünerek uluslararası öğrencilere önemli faydalar sağlayacak olan Kariyer Planlama Eğitimleri gerçekleştirdik. Buradan Trakya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu hocamıza Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak hocamıza ve öğrencilerimizin eğitimlerini gerçekleştiren kendileri ile birebir ilgilenen Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın hocamıza, İŞKUR Yetkililerine teşekkür ediyorum. Uluslararası öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak bu tarz eğitimlerimizi artırarak devam ettirmeyi planlamaktayız" dedi. 

Konuşma sonrasında Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak eğitimlerini başarıyla tamamlayan Sertifika Dağıtım Törenine katılan uluslararası öğrencilere sertifikalarını takdim ettiler.  
Ek Resimler
Bu içerik 14.06.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 966 kez okundu.