Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı- Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi Üniversite İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği -Türkiye Mali İşbirliği kapsamında yürütülen Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı- Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi ile ilgili toplumun bilgi ve farkındalık seviyesinin arttırılması amacıyla Üniversiteler arası istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Yetkililer, yüklenici ve müşavir firma yetkilileri ile Trakya bölgesi Üniversitelerinden Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi, Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Merkezi katılım sağlamıştır.

Bu içerik 07.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 160 kez okundu.