Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Algurlar Otomotiv İşbirliğinde Otomotiv Sektöründe Atölye Teknik Eğitimi Tamamlandı

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Algurlar Otomotiv işbirliğinde “Otomotiv Sektöründe Atölye Teknik Eğitimi” Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun ilgili bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılımı ile 11 Kasım 2021’de tamamlandı.

Ekim ayında Üniversitemiz ve Algurlar Otomotiv arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolü kapsamında başlatılan ortak faaliyetlerin ilki olan atölye teknik eğitimi ile öğrencilerin otomotiv sektöründe bilgi teknolojileri destekli teknik süreçleri öğrenerek yetenek kazanmaları hedeflendi.

Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto bünyesinde teknik eğitmen olarak görev yapan Bülent ILIPINAR tarafından verilen eğitime; Algurlar Otomotiv Yetkilisi Yasin Algur, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Didem Tuncay ile Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Cem Canan, Öğr. Gör. Elif Gül ve Öğr. Gör. Nedret Noyan Özkayalı katılım sağladı.
Ek Resimler
Bu içerik 16.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1015 kez okundu.