Trakya Kariyer Fuarı 2023 Hazırlık Çalışmaları Kapsamında Paydaş Üniversitelerle Toplantılar Düzenlendi

Trakya Kariyer Fuarı; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında, 27-28 Aralık 2023'de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi-EDİRNE'de gerçekleştirilecektir.

Fuar hazırlık çalışmaları kapsamında paydaş görev dağılımları ve fikir paylaşımları için MS Teams üzerinden çevrimiçi paydaş toplantıları 6 ve 9 Kasım 2023 tarihlerinde paydaş bazlı ve toplu olmak üzere toplamda 5 toplantı şeklinde gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 17.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 168 kez okundu.