Trakya Bölgesi Kariyer ve Marka Etkinliği

Trakya Bölgesi Kariyer ve Marka Etkinliği

Trakya Plus, Edirnede faaliyete geçen Trakya” Bölgesindeki girişimciler, işletmeler ve tüketicilerinin etkileşimini arttırmayı hedefleyen dijital bir pazar olmanın yanı sıra sosyal sorumluluklar da üstlenen bir projedir. Kapsamında geleceğini ve kariyerini inşa etmek isteyen girişimciler, öğrenciler, eğitmenler, firmalar bu etkinlikte yer alabilirler. Ayrıca etkinlik kapsamı 2020 yılında da devam edecek olup bu etkinlik projesinde yer alabilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz:

Başvuru:  www.trakyaplus.com/kariyer

Kimler başvurabilir:

• Girişimcilik çabası içerisinde olanlar,
• Öğretim elemanları ve öğretmenler,
• Trakya Bölgesinde yer alan yerli ve yabancı firmalar
• Balkan Ülkelerinden gelmiş olan öğrenciler veya Balkan dillerinden en az birini bilen kişiler (öncelikli)
• Trakya Üniversitesi öğrencileri (öncelikli)

Trakya Bölgesi ve Kapsamı:

• Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli
• Başta Bulgaristan ve Yunanistan olmak üzere Balkan ülkeleri
• Balkan ülkeleri ve yukarıda ismi sayılan şehirlerin herhangi birinde faaliyet gösteren kişileri kapsamaktadır.
Bu içerik 16.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 863 kez okundu.