TRAKYA BİRLİK ENTEGRE TESİSLERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

14 Aralık 2017 Salı günü, Merkezimiz ve Arda Meslek Yüksekokulu işbirliği ile Yağ Endüstrisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile bitkisel yağ teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Tekirdağ İli Yenice Belediyesinde bulunan Trakya Birlik Entegre Tesisleri’ne teknik gezi düzenlendi.

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar ve Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere öncelikle Fabrika Rafine şefi Onur Ay tarafından Yağ fabrikasının tanıtımı yapılıp, bitkisel yağ üretim teknolojisi hakkında detaylı bilgiler verilerek, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Gezinin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Trakya Birlik İşletmeler ve Arge şefi Hanife Çitak’a, gezide bize rehberlik eden Fabrika Rafine şefi Onur Ay’a ve tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu içerik 15.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1159 kez okundu.