T.Ü. KARİYER MERKEZİ TARAFINDAN ÜNİVERSİTEMİZ MOBİLYA DEKORASYON BÖLÜMÜ İLE TRAKYA AHŞAP PVC İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’NE İŞYERİ GEZİSİ DÜZENLENDİ.

30 Nisan 2014 tarihinde T.Ü. Kariyer Merkezi tarafından, T.Ü. Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümü Öğretim Elemanlarından Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Osman ÖZCAN, Öğr.Gör. Özer ÖZÇELİK, T.Ü. Kariyer Merkezi’den Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ve bölüm öğrencilerinin katılımı ile  Edirne'de faaliyet gösteren Trakya Ahşap PVC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne işyeri gezisi düzenlendi.

Düzenlenen gezide, Trakya Ahşap PVC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fabrika Müdürü Necmettin BORAN öğrencilere; kullanılan malzeme ve makinelere dair bilgilendirmeler yaparak kapı üretim ve mutfak üretim tesislerinde yapılan uygulamaları gösterdi. İşyeri gezisi sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Necmettin BORAN, staj yapmak isteyen öğrencilere de bilgi verdi.

Bu içerik 05.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3683 kez okundu.