T.Ü. KARİYER MERKEZİ'NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN 2.GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ'14'E BÜYÜK İLGİLİ

Bu yıl T.Ü. Kariyer Merkezi’nin katkılarıyla T.Ü. Girişimcilik Topluluğu tarafından organize edilen “2.Girişimcilik Günleri’14” 15-16 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Tüm öğrencilerin katılımına açık olarak düzenlenen 2.Girişimcilik Günleri’14; yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından T.Ü. Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında Girişimciliğin önemini ve işlevini vurgulayan Prof. Dr. Yüksel BAYRAK etkinlikte emeği geçen T.Ü. Girişimcilik Topluluğu üyelerine başarılar dileyerek teşekkürlerini sundu.

Ardından T.Ü. Girişimcilik Topluluğu Eş Başkanları Yeşim GÜÇLÜ ve Gökhan ÖZENCİ tarafından konuşma yapıldı ve etkinlikler firma yetkililerinin sunumları ile devam etti.

Birinci gün yapılan etkinliklere Düşün Taşın Derneği’den Selim ÇAVUŞ, K.Mehmet ÖZKAN, Ömer NART, Secret CV’den Oğuz MADEN, İŞKUR İl Müdür Vekili Ahmet Zafer ÖNEN, Şube Müdürü Mehmet YAZICI ve İş ve Meslek Danışmanlarından Alper ŞENER, Ali KALAY, Nimet AMAÇ, Nesrin AYDOĞAN MUTLU ve Zeynep Dilek ADA, Cansan İplik firması İnsan Kaynakları Müdürü Süleyman KILINÇ sunumlarıyla katılırken, ikinci gün yapılan etkinliklere de Habitat Onursal Başkanı Sezai HAZIR, Yapı Kredi Sigorta Gözde ÜSTÜNDAĞ OKSAY, Ali İnan ÇAĞLI, Alper Evren OĞUZ  ve Dönüşüm Konağı’ndan Banu YAŞAR ve Işıl OLGUNSOY katıldı. İki gün boyunca büyük ilgi gören etkinliklere Trakya Üniversitesi bünyesinde bulunan bir çok bölümden de öğrenciler katıldı. 

Ek Resimler
Bu içerik 22.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2039 kez okundu.