T.Ü. Kariyer Merkezi & Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu: Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Semineri Yoğun İlgi İle Tamamlandı

T.Ü. Kariyer Merkezi ve Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliğinde düzenlenen "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Semineri" 22 Şubat 2022 tarihinden 65 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu  Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev SÖNMEZ ÇALIŞ yönetiminde, Merkezimizde Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN'ın sunumuyla gerçekleştirilen seminerde öğrencilere; T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Üniversiteler düzeyinde süreçleri Kariyer Merkezleri aracılığı ile yürütülen "Ulusal Staj Programı" hakkında Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN tarafından detaylı bilgi aktarıldı.
Bu içerik 23.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 198 kez okundu.