T.Ü. Kariyer Merkezi & T.C. Milli Eğitim İl Müdürlüğü "Lise Kariyer Günleri": Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Tanıtımı Gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ortaklığında yapılan Lise Kariyer Günleri devam ediyor. 25 Mayıs etkinliğimiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık bölümü ile gerçekleştirildi. Bölümün hedefleri dahilinde bankacılık ve sigortacılık sektöründeki ara eleman eksikliğinin tamamlanması için uygun eleman yetiştirme konusunda iş birliğinin sağlanması, bölümün mezunlarının kazandıkları unvanlar ve yaptıkları işler, DGS ile 4 yıllığa tamamlama, okulumuz bankacılık ve sigortacılık programında okutulan derslerden bahsedilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Arda YILMAZ’a yapmış olduğu bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.
Bu içerik 25.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 85 kez okundu.