T.Ü. Kariyer Merkezi & T.C. Milli Eğitim İl Müdürlüğü "Lise Kariyer Günleri": Çocuk Gelişimi Program Tanıtımı Gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ortaklığında yapılan Lise Kariyer Günleri devam ediyor. 22 Mayıs etkinliğimiz Keşan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü ile gerçekleştirildi. Bölümün amacı dahilinde yetiştirilmesi gereken uzmanların alanı sevmesinin bu alanda çalışmak için önemli olduğu ve özel eğitimi de kapsadığından bahsedildi. Bölümün uygulama  olanaklarından, uygulanan 3+1 eğitim metodundan, bölüm mezunlarının meslekte ilerleme ve istihdam olanaklarından bahsedilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğretim Görevlisi Sümeyra KAPSIZ’a yapmış olduğu bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.
Bu içerik 22.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 40 kez okundu.