T.Ü. Kariyer Merkezi & T.C. Milli Eğitim İl Müdürlüğü "Lise Kariyer Günleri": Aşçılık Programı Tanıtımı Gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ortaklığında yapılan Lise Kariyer Günlerinin ilk gününün ikinci etkinliği Arda Yüksek Meslek Okulu Aşçılık bölümü ile gerçekleştirildi. Bölümün amacı dahilinde teorik ve pratik olarak donanımlı personel yetiştirmek için; Bölümün uygulama derslerinde kullanılan fiziksel olanaklarından, uygulanan eğitim metodundan, Trakya Üniversitesi bünyesinde düzenlenen etkinliklerden ve bölüm mezunlarının istihdam olanaklarından bahsedilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğretim Görevlisi Sedat KOCADOĞAN’a yapmış olduğu bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.
Bu içerik 18.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 64 kez okundu.