T.Ü. Kariyer Merkezi & Migros: Migros Part Time Mağaza Yöneticilik Programı Başlıyor!

Üniversitenin son sınıfında(lisans son sınıf veya lisansüstü) öğrenci olan gençlerimizi kapsayan ‘Part Time Mağaza Yöneticilik Programı’ mezun olur olmaz mağaza yöneticisi olarak çalışma hayatına adım atma fırsatı sunuyor.

Part Time Yöneticilik Programı sayesinde öğrenciyken yöneticilik tecrübesiyle işe başlamak çok büyük bir artı.

Yönetici Adayları 6 aylık eğitim programına dahil oluyorlar. Bu eğitim süresi boyunca hem üniversitelerindeki yaşamlarına devam edip, hem de Migros Yeni Nesil Part Time Yönetici Adayı olarak alacakları işbaşı ve sınıf eğitimleri ile mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyorlar.

Program hakkında merak edilenlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz

Önemli Not: Bu seride bulunan Eğitim Programları İstanbul'daki mağazalarda yürütülecektir. Bu nedenle İstanbul'da ikamet eden veya ikamet edebilecek adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Başvurmak için tıklayınız.

Bu içerik 01.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 987 kez okundu.