T.Ü. Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Topluma Hizmet Uygulaması Dersi Çalışmaları Başladı

T.Ü. Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlik Bölümü Topluma Hizmet Uygulaması Dersi kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde ilgili dersi veren akademisyen Öğr. Gör. Levent Göller yönetiminde ve T.Ü. Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın koordinasyonunda Topluma Hizmet Uygulaması dersi alan öğrencilerle 2020-2021 Güz Dönemi boyunca kariyer merkezi hizmetleri hakkında ortak çalışmalar yapılacaktır.
Söz konusu çalışmalar; öğrenci ve mezunlara yönelik uzaktan uygulamalar kapsamında rehberlik ve kariyer planlama konularında sosyal medya ve  merkez web sayfası için içerik üretme, değerlendirme amaçlı anket çalışmaları ve rehberlik süreçlerini kapsamaktadır.

Bu bağlamda dersi alan öğrencilerden gruplar oluşturularak belli periyotlarda online toplantılar yapılmakta ve çalışmalar yürütülmektedir.
Bu içerik 12.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 282 kez okundu.