T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda Düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı Toplantısı'na Katıldık

Bu yıl 22-23 Mart 2022 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Trakya, Çanakkale Onsekiz Mart, Kırklareli ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversiteleri'nin paydaşlığında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Trakya Kariyer Fuarı toplantısı 29 Aralık 2021 tarihinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı yönetiminde gerçekleştirildi. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı Organizasyon Dairesi Başkanı Dr. Neşe Gülmez; 2022 yılında "istihdam" teması ile gerçekleştirilmesi planlanan Trakya Kariyer Fuarı için kamu ve özel sektörden 400 katılımcı beklendiğinin altını çizdi. Gülmez; paydaş üniversitelerin özellikle fuara işveren yönlendirme ve öğrenci katılımı başta olmak üzere fuar organizasyonunda imkanları doğrultusunda ev sahibi üniversiteye destek vermeleri gerektiğini vurguladı. 

Toplantıda ev sahibi ve paydaş üniversite yetkilileri de fuar çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini aktadılar. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı plarformu üzerinden ev sahibi ve paydaş üniversitelerin katılımı ile çevrimiçi(online) olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemizden Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. M. Kenan TERZİOĞLU ve Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN katılım sağladı. 


Ek Resimler
Bu içerik 29.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 271 kez okundu.