SLOVENYA'DA KISA DÖNEM GENÇLİK PROJESİ

Resim        

     Proje tarihleri: 01/04/2019 – 15/07/2019

     Son başvuru tarihi:  31/03/2019

      Detaylı bilgi için tıklayın 


1 Nisan’dan 15 Temmuz 2019’a kadar olan 3,5 aylık dönemdeki Gündüz Bakım Merkezi Škrlovec’in çalışmalarına yardımcı olmak için 1 gönüllü aranmaktadır. Seçilen gönüllü, ekibin eşit üyesi olarak çalışmaya katılacak ve seçilecek günlük rutinin düzenlenmesi, atölye çalışmalarının (yemek pişirme, spor, oyunlar, el sanatları, açık hava etkinlikleri, kültürel program…) gerçekleştirilmesi, çocuklarla bireysel derslerin gerçekleştirilmesi (ev ödevlerinde yardım, İngilizce pratik yapma, konuşma, oyun oynama) gibi çeşitli etkinliklere katılacaktır.
Konaklama, Yemek ve Ulaşım
Gönüllü, projenin diğer gönüllüleri ile birlikte, Ljubljana’dan 25 km uzaklıktaki yaklaşık 13000 nüfuslu eski tarihi kent Škofja Loka’nın ana meydanında WiFi bulunan mobilyalı dairede ağırlanacak. Her gönüllü ortak yemek pişirme, yıkama, çamaşır yıkama ve sosyal olanaklarla birlikte tek yatak odasında kalacaktır. Gönüllü kendisi tarafından yemek yapacak, aylık yemek yardımı sağlanacak (180 €). Ayrıca aylık 121 € ödenek almaya hak kazanacak. Toplu taşıma için bisiklet ve şehir içi ulaşım bileti (Škofja Loka – Kranj -Škofja Loka) temin edilecektir
Kimler Başvurabilir?
Aday, motive edici, esnek, sabırlı, yaratıcı, açık fikirli, inisiyatifli, iletişimsel, çocuklarla ve ergenlerle çalışmakla ilgilenmeli ve İngilizce konuşabilme becerisine sahip olmalıdır. memnuniyetle karşılanmaktadır. Müzik, spor, manuel aktiviteler, el sanatları, danslar, sanat, multimedya konularında da kolaylık olacaktır. Gelecekteki gönüllünün projeye kendi fikirlerini getirmesi ve yaratması, planlaması ve yürütmesi için hazırlıklı olması kendi projelerim.
Nasıl Başvurabilirim?
Online sisteme kayıt olarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Kaynak

 

Bu içerik 15.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1248 kez okundu.