Sizinle Renklenmemize Yardım Eder Misiniz? Anketimize Katılım Sağlayan Tüm Öğrenci Topluluklarımıza Teşekkür Ederiz

5 Şubat 2021'de başlattığımız "Sizinle Renklenmemize Yardım Eder Misiniz?" konulu mini anketimiz tamamlanmış olup anket sonucunda web sayfamızın tema rengi koyu mavi olarak belirlenmiştir.

Bunun yanı sıra ankete katılan diğer topluluk başkanlarının da fikirleri değerlendirilerek web sayfamızda oy verilen diğer renklere de yer verdik. Yeni fikir bildiren topluluk başkanlarımızın TÜDOST Yeşili ve Edirne Kırmızısını da unutmadık:)

Öğrenci Topluluk Başkanlarımızın önerileri ile Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN tarafından yenilenen sayfamız için anketimize vakit ayırıp katılan öğrenci topluluk başkanlarına teşekkür ederiz.

Bu içerik 15.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.