SEVDİĞİMİZ İŞ VE POTANSİYELİMİZ SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Ar-Ge Bilişim Topluluğu tarafından 24 Şubat 2017 tarihinde organize edilen Kariyer Merkezi, Öğrenci Konseyi, Bilişim ve Teknoloji Topluluğu ile Genetik ve Biyoteknoloji Topluluğu tarafından desteklenen  "SEVDİĞİMİZ İŞ VE POTANSİYELİMİZ" adlı kariyer söyleşisine konuşmacı olarak TGS İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Sait CEYLAN katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, konuşmacı olarak katılan Ahmet Sait CEYLAN'a hediyeler vererek teşekkür etti.

Kariyer Söyleşisi sonrası Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin, TGS İK Müdürü Ahmet Sait Ceylan, Edirne İşkur Şube Müdürü Özgür Başaran ve Akademisyenler İşkur ve Kariyer Merkezi standlarını ziyaret etti.
Bu içerik 27.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 808 kez okundu.