Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Uyum Haftası Programın'na Katılım Sağladık

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası Etkinliği 05 Ekim 2023 Perşembe günü Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından ilk açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ yaptı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin öğrencileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, üniversite sınavlarında gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti. 
Açılış konuşmalarının ardından Üniversitemiz emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Rıdvan Canım tarafından "Edirne Tarihi" hakkında konuşma gerçekleştirildi. 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Ethem Herdem'de Fakültemizin idari işleyişi ile Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Rehberlik Hizmetleri Tanıtımı Doç. Dr. Seda Donat, Kariyer Merkezi tanıtımı Ayşe Çelik, Dış ilişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtımı Öğr. Gör. Özay Ak, Sağlık Kültür Daire Başkanlığı tanıtımı Belkıs Kaya Çelik tarafından yapılarak öğleden önceki program tamamlandı.

Öğleden sonra Bölümler hakkında bilgilendirmeler Bölüm Başkanlıkları tarafından Fakültemiz Dersliklerdinde yapılarak program tamamlandı. 

Haber Kaynağı: https://sbf.trakya.edu.tr/news/2023-2024-egitim-ogretim-yili-uyum-haftasi-programi-gerceklestirildi

Ek Resimler
Bu içerik 13.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 114 kez okundu.