REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU'NDAN KARİYER MERKEZİ YENİ MÜDÜRÜ DOÇ. DR. HAKKI MEVLÜT ÖZCAN' A ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Kariyer Merkezi Müdürlüğü görevine getirilen Doç. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Doç. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan’ın yeni görevinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek, “Hedefimiz her zaman Trakya Üniversitesi’ni daha ileriye taşımak, bölgeye ve Ülkemize değerli katkılar sunmaktır. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile iş hayatı arasında köprü görevi üstlenen Kariyer Merkezi, bu hedefler doğrultusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Yeni yönetimin, devraldıkları bayrağı ileriye taşıyacaklarına inancım tamdır.” dedi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Doç. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan’ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Doç. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrenci ve mezunlarımızla bütünleşerek onların iş hayatına atılmalarında ışık göstermek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda Kariyer Merkezi’ni, görev arkadaşlarımızla birlikte layıkıyla en iyi yerlere getirme gayreti içerisinde olacağız. Kendilerine inanan, her konuda destek ve yardımcı olan başta Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarette, Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cenk Mısırlı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç de yer aldı.

Ek Resimler
Bu içerik 17.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 202 kez okundu.