Ramada Hotel by Wyndham Edirne(Metrapol Petrol Ve Petrol Ürünleri Tur. Oto. Ve Market İşletmeciliği Ltd.Şti.) İle Merkezimiz Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Ramada Hotel by Wyndham Edirne(Metrapol Petrol Ve Petrol Ürünleri Tur. Oto. Ve Market İşletmeciliği Ltd.Şti.) ile Merkezimiz arasında öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek sağlayacak konuları(sektör tanıtımı,tecrübe akatarımı, iş ve staj süreçleri, eğitimler vb.) kapsayan işbirliği protokolü 24 Aralık Ekim 2021 tarihinde imzalandı. 

24 Aralık 2021'de Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi ve Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Gülüm Burcu DALKIRAN ve Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ile Ramada Hotel by Wyndham Edirne Satış-Pazarlama Sorumlusu Arif MURANLI'nın Ramada Hotel by Wyndham Edirne'de gerçekleştirdiği görüşme neticesinde imzalanan protokol ile özellikle turizm ve otelcilik bölümü öğrencilerinin hem bahar hem de yaz stajlarında işletmede eğitim alması, sektör hakkında tanıtıcı etkinliklerin düzenlenmesi hedeflenmektedir. 

Bu içerik 04.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.