POLONYA DA UZUN DÖNEM GENÇLİK PROJESİ

Proje tarihleri:  01/09/2019 – 30/06/2020

Son başvuru tarihi: 31/03/2019

Detaylı bilgi için tıklayın

Polonya’nın Krakow şehrinde düzenlenecek olan gençlik projesi için gönüllüler aranıyor.

Engelli öğrencilerle çalışacak olan gönüllüler, onları günlük destekleyerek, öğrencilerin topluluğun tam teşekküllü bir parçası olma hissini etkileyecektir (örneğin geziler, yürüyüşler, konserlere ve diğer kültürel etkinliklere katılma).
Konaklama, Yemek ve Ulaşım
Gönüllü yiyecek yardımı ve harçlık alacak, Krakow’daki projelerimizden diğer AGH gönüllüleri ile ortak odada (mutfak ve banyoya erişim dahil) kalacak. Gönüllü Krakow’taki tramvay ve otobüsler için aylık bilet alacak (ikamet yeri, bütün şehir, gece otobüsleri dahil). Erasmus + hesaplayıcıya göre yurtiçi / yurtdışı seyahat masrafları karşılanacaktır.
Kimler Başvurabilir?
Çocuklarla ve gençlerle çalışma tecrübesi bir avantajdır, ancak zorunlu değildir. Gönüllülerden iyi iletişim becerileri beklenmektedir, çünkü proje diğer insanlarla iletişime dayanmaktadır. Aynı durum bilgisayar becerileriyle de ilgilidir. Gönüllüler açık fikirli ve başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalıdırlar.
Nasıl Başvurabilirim?
Online sisteme kaydınızı oluşturarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Bu içerik 15.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1051 kez okundu.