Online Teknik Gezi Etkinliği AK GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. (İÇİM) Katkıları ve Öğrencilerimizin Yoğun Katılımı İle Gerçekleştirildi

"Online Teknik Gezi: Ak Gıda San. ve Tic. A.Ş. (İçim)"  etkinliği Merkezimiz ve Ak Gıda San. ve Tic. A.Ş. işbirliğinde 30 Kasım 2021’de çevrimiçi (online) olarak düzenlendi.

Etkinlikte Ak Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nden Fabrika Müdürü Ayhan OĞUZ, Kalite Sağlama Uzmanı Kubilay ARSLANTAŞ fabrika üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaşarak öğrencilere fabrika işleyişi hakkında faydalı bilgiler aktadırlar. Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen İnsan Kaynakları Yöneticisi Güney SÖNMEZOCAK ise fabrika hakkında genel bilgiler, işe alım süreçleri, iş ve staj programları hakkında yaptığı paylaşımlarla öğrencilerin kariyerine katkı sağlayacak bilgiler aktardı. 

Merkezimizden Merkez Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN ve Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN'ın yönettiği etkinliğe Arda Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojileri Bölümünden  Prof. Dr. Zeynep ERDOĞAN ve Öğr. Gör. Dr. Fatmagül HALICI DEMİR'de katılarak katkı sağladılar.  

Etkinlik öğrencilerin sorularının fabrika yetkilileri tarafından cevaplanması ile son buldu. 
Ek Resimler
Bu içerik 02.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 253 kez okundu.