Odak Grup Toplantısı-II-08.08.2016

Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Operasyonu kapsamında 8 Ağustos 2016 tarihinde Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde  proje uzmanları Oğuzhan Akyıldırım ve Özgür Dirim Özkan tarafından Trakya Üniversitesi personeli ile Hedef Grup İhtiyaç Analizi kapsamında Odak Grup Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Merkez Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, Arda Meslek Yüksekokulu Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Zeynep ÇETİN, Merkez personelleri Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ve Uzm. Yağmur DUBLEN GÖKSU, 4 yıllık bölümlerin staj süreçleri ilgili Üniversitemiz Eczacılık Fakültesinden Bilg. İşl. Ayşe Gül ÖZGÜR, 2 yıllık bölümlerin staj süreçleri ilgili   Bilg. İşl. Milfer KARA ile öğrenci temsilcisi Gizem SEVİNÇ katıldı.
Bu içerik 08.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 629 kez okundu.