Migros A.Ş. Maya Yönetici Yetiştirme Programı İçin Öğrenci Bilgilendirme Ziyareti Gerçekleştirildi

Merkezimiz ve Migros A.Ş. işbirliği protokollerine istinaden yürütülen çalışmalar kapsamında öğrencilerin kariyer süreçlerine katkı sağlamak amacıyla Migros Yönetici Yetiştirime Programı "MAYA" hakkında bilgilendirme ziyareti 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. 

Merkezimiz ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbiliği ile planlanan ve Migros A.Ş. İnsan Kaynaklarını'nın destek verdiği ziyaretlerde Migros A.Ş. Genel Merkez'den İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğsan Turhanoğlu, İnsan Kaynakları Uzmanı Yunus Emre Karaca ve Edirne İnsan Kaynakları Müdürü Gürkan Süzen öğrencilerle buluşarak program detaylarını aktardılar ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar. 

MAYA programı, üniversite 4.sınıfta okuyan genç yeteneklerin mezun olmadan mesleki ve kişisel yetkinliklerini geliştirme fırsatı bulduğu, öğrenciyken perakende sektörünü mutfağında deneyimleyebileceği Mağaza Yöneticisi Yetiştirme Programıdır. Program sonunda ise mezun olan adaylar Migros A.Ş. bünyesinde çalışma fırsatlarına sahip olabilmektedirler. 

Ziyaretlerde Migros yetkilileri tarafından; Migros A.Ş.'nin ilk sertifika programı olan ve ilk kez Üniversitemizde başlatılan "Perakende Sektörüne Bakış Sertifika Programı" hakkında da bilgiler verilerek bu yıl da aynı sertifika programının Merkezimiz ve Migros A.Ş. işbirliğinde daha yüksek kontenjanla yeniden düzenleneceği belirtildi. 
Ek Resimler
Bu içerik 26.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 130 kez okundu.