MERKEZİMİZ İLE MERCAN SATIŞ VE SERVİS HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mercan Satış ve Servis Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol sayesinde öğrenciler mezun olduktan sonra iş hayatına tecrübeli başlangıç yapacaklar.

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencileri eğitim ve mezuniyet sürecinde hayata hazırlamak için iş birliği çalışmalarına devam ediyor. Bölgenin önde gelen firmalarından Mercan Satış ve Servis Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ile yapılan protokol sayesinde firma bünyesinde servis kabul, servis/hasar danışmanlık, müşteri ilişkileri, yedek parça stok kullanım, lojistik, mekanik/kaporta/boya atölye, sigorta üretim ve muhasebe, satış ve pazarlama gibi alanlarda öğrencilerin bizzat yer alarak ya da gözlem yaparak iş adımlarını deneyimlemesi sağlanacak.

Merkez Müdürü Doç. Dr. M. Kenan TERZİOĞLU ve Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Süreyya TEMELLİ'nin Mercan A.Ş.'ye gerçekleştirdiği ziyarette Doç. Dr. M. Kenan TERZİOĞLU; protokol kapsamında uygulamalı eğitim, firma ziyareti, tanıtım çalışmalarının yanı sıra düzenlenecek seminer, konferans, çalıştaylara firmanın katılım sağlaması, öğrencilerin ise gelecekte sektör ile ilgili değişim süreçlerini yakalayabilmeleri için kendilerine hedefler koymaları ve sektörde çalışanlar ile etkileşime girmeleri hedeflendiğini vurguladı. 
Ek Resimler
Bu içerik 08.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 562 kez okundu.