Memorial Kariyer Fırsatları Etkinliği Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi'nin Kariyer Merkezi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü iş birliğiyle düzenlenen "Memorial Kariyer Fırsatları" etkinliği, 15 Mayıs 2024 tarihinde saat 15:00'te online olarak gerçekleştirildi. Memorial Hastanesi'nin destekleriyle düzenlenen etkinlik, öğrenciler ve sağlık profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü.
Etkinlik kapsamında, Memorial Hastanesi'nin insan kaynakları uzmanları ve sağlık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen katılımcılar bir araya geldi. Katılımcılara, Memorial Hastanesi'ndeki kariyer olanakları, işe alım süreçleri ve hastanenin sunduğu profesyonel gelişim fırsatları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, katılımcılar soru-cevap bölümünde merak ettikleri konular hakkında uzmanlardan bilgi alma şansı buldu.
Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi yetkilileri, etkinliğin öğrencilerin kariyer planlaması konusunda yol gösterici olduğunu belirterek, bu tür iş birliği etkinliklerinin devam edeceğini ifade ettiler. Katılımcılar ise etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını ve Memorial Hastanesi ile çalışma fırsatlarının kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdiler.
Bu içerik 17.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 92 kez okundu.