KOSGEB SOHBET GÜNLERİ -I- ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Girişimcilik ve Kariyer Günleri” projesi kapsamında düzenlenen “KOSGEB SOHBET GÜNLERİ –I-/FİKİR SİZDEN DESTEK KOSGEB’TEN” konulu etkinlik 15 Aralık 2015 tarihinde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminer Salonu'nda KOSGEB KOBİ Uzmanı H. Tarık ALTUNTAŞ ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

H. Tarık ALTUNTAŞ, KOSGEB iş birliği ile öğrencilere girişimcilik ve kendi işlerini kurmalarına yönelik destekler ile KOSGEB bünyesinde yürütülen diğer çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Sohbet sırasında öğrenciler tarafından sorulan KOSGEB ve proje destekleri konusunda sorularını yanıtlayan ALTUNTAŞ, öğrencilere girişimcilik eğitimi konusunda da bilgiler aktardı. Katılım kontenjanın 15 kişi ile sınırlandırılması sayesinde öğrencilerin soru sorma ve proje fikirleri konusunda bire bir bilgi alma süreleri de artırıldı.

Öğrencilerin ilgi göstermesi nedeniyle benzer etkinliklerin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KOSGEB işbirliği ile ilerleyen tarihlerde tekrarlanması öngörülmektedir.

Etkinlik sonunda sohbete katılan öğrencilere Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hediyeler verildi.

 

Ek Resimler
Bu içerik 16.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 979 kez okundu.