“KARİYER YOLCULUĞUNU SEN YÖNET” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Era Kolejleri işbirliği ile düzenlenen “Kariyer Yolculuğunu Sen Yönet” konulu etkinlik 14 Nisan 2016 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Era Koleji’nden Uzman Psikolog Erkan ÇİFTE, etkinliğe katılan öğrencilere mülakata hazırlık, başarı psikolojisi ve kendi kendine kariyer koçluğu yapma konularında bilgi aktararak öğrencilerle bilgi aktarımı, beden dili, duygusal zeka ve insanları etkileme sanatı konularında uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda iş başvurusu yapmak isteyen öğrencilere Era Kolejleri standında bilgi verilerek öğrencilerle Era Koleji iş başvuru formları ve çeşitli hediyeler paylaşıldı.
Bu içerik 15.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 682 kez okundu.