Kariyer Planlama Dersi: Mezunlarla Deneyim Paylaşımı-2 Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde verilen ve Kariyer Merkezi’nin destek verdiği Kariyer Planlama dersi kapsamında "Mezunlarla Deneyim Paylaşımı-2" çalışması 31 Mayıs 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Derse Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2017 yılı mezunu Büşra GÜNEŞ konuşumacı olarak katıldı. Yemek Sepeti'nde Yetenek Kazanımı Uzmanı olarak görev yapan Büşra GÜNEŞ; kariyer yolculuğu hakkında bilgiler paylaştı. GÜNEŞ, kariyer merkezinin kariyerindeki etkisine de değinerek öğrencilerin kendilerini hangi noktalarda geliştirmeleri ve nasıl bir cv hazırlamaları gerektiğine dair bilgiler aktardı.

Kariyer Planlama dersi Akademik Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Elvin DİNLER KISAÇTUTAN yönetiminde verilen ve Kariyer Merkezi’nden KPD Sorumlusu Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN’ın destek verdiği Kariyer Planlama Dersi öğrencilerin soruları ile son buldu.

Mezunumuz Büşra GÜNEŞ’e değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.
Bu içerik 20.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 112 kez okundu.