KARİYER PLANLAMA: KENDİNİ TANIMA UYGULAMALARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Nisan 2023 saat 15:00'da Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşın'ın moderatörlüğünde '' Kariyer Planlama: Kendini Tanıma Uygulamaları'' etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlik öğrencilerden oluşan konuşmacı grubu ve öğrencilerden oluşan dinleyici grubu ile etkileşimli olarak ilerledi. Moderatörün verdiği bilgilere ek, konuşmacı olarak katılan öğrencilerin deneyim ve fikirleri ile diğer katılımcılarla etkileşim kuruldu. Etkinlik sonucunda katılımcılar kendilerini tanıma yolunda bir adım atmış oldular ve kendini tanıma yolunda benzer deneyimlere sahip kişilerle etkileşim kurdular. Aynı zamanda kendini ifade etme ve iletişim becerileri geliştirildi. Moderatör tarafından uygulanan nefes teknikleri, sunum ve analiz ile etkinlik renklendi ve ilgi çekiici hale getirildi.

Bu içerik 26.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 213 kez okundu.