KARİYER MERKEZİ VE TRAKYA AHŞAP PVC İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ MOBİLYA DEKORASYON BÖLÜMÜNÜ ZİYARET ETTİ

5 Mart 2014 Çarşamba günü ; Mobilya  Dekorasyon bölümü öğrencilerini mobilya sektörü ve iş imkanları konusunda bilgilendirmek amacıyla Edirne’de mobilya sektöründe faaliyet gösteren Trakya Ahşap PVC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Üniversitemiz Kariyer Merkezi tarafından Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Görüşme öncesinde Trakya Ahşap Fabrika Müdürü Necmettin BORAN ve Üniversitemiz Kariyer Merkezi’de görev yapan Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN; Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Başkanı aynı zamanda Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Kenan KARAÇAVUŞ, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Osman ÖZCAN’dan Mobilya Dekorasyon bölümü hakkında bilgi aldılar.

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör.Özer ÖZÇELİK’in de katılımıyla Mobilya Dekorasyon bölümü dersliği ziyaret edildi. Trakya Ahşap Fabrika Müdürü Necmettin BORAN tarafından Mobilya Dekorasyon bölümü öğrencilerine mobilya sektörü ve iş imkanları üzerine bilgiler verilerek öğrencilerin sektör ve gelecek planları üzerine görüşleri alındı. Mobilya Dekorasyon bölümünde okuyan ve  Trakya Ahşap firmasında  staj yapmak isteyen öğrencilere kapılarının açık olduğunu belirten Fabrika Müdürü Necmettin BORAN; staj ilanlarını Kariyer Merkezi web sayfası üzerinden duyuracaklarını ve staj sürelerini başarılı şekilde tamamlayan adayların firma bünyesinde oluşacak  iş imkanlarında da faydalanabileceklerinin altını çizdi.

Trakya Ahşap Fabrika Müdürü Necmettin BORAN’ın yaptığı bilgilendirmelerden sonra Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN tarafından T.Ü. Kariyer Merkezi, amacı ve çalışmaları üzerine öğrencilere kısa bilgiler verildi ve Mobilya Dekorasyon bölümü atölyesi ziyaret edildi. 

Ek Resimler
Bu içerik 19.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2323 kez okundu.