Kariyer Merkezi Paydaşımız ŞİŞECAM Geleceğini Genç Yeteneklerle Birlikte Şekillendiriyor!

ResimÜniversitelerin lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak Şişecam tarafından yürütülen uzun dönem staj programı “Global Genç Yetenek Programı Together”ın 5. dönem başvuruları bu yıl 12 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında alınacaktır.

Paydaşımız Şişecam tarafından aktarılan program detayları aşağıdadır:
 
Şişecam Linkedin sayfasında yayınlanan başvuruların değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayarak programa katılmaya hak kazanan öğrenciler; Şişecam Genel Merkezi fonksiyonlarında, Bilim Teknoloji ve Tasarım Merkezi’ndeki Ar-Ge projelerinde ya da Fabrika üretim süreçlerimizde 7 ay sürecek proje stajları ile yarı-zamanlı çalışma imkânı bulmanın yanı sıra, aldıkları eğitimler ve katıldıkları oturumlarla iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Gençlerimiz, İstanbul Genel Müdürlüğümüz ve Kocaeli/Çayırova’daki Ar-Ge merkezimizin yanı sıra Kırklareli/Lüleburgaz, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Ankara, Mersin, Denizli ve Karabük’te bulunan üretim tesislerimizde bu staj olanağından faydalanabilmekteler.

Öğrencilerimiz, “Together” deneyimini takiben Şişecam’ın farklı birimlerinde ihtiyaç duyulan pozisyonlarda tam zamanlı olarak işe başlayarak çalışma arkadaşımız olma fırsatını elde edebilecekler. Global Genç Yetenek Programı Together ile bugüne kadar 572 stajyerimiz programa dahil oldu ve 225 stajyerimiz de kariyerlerine çalışma arkadaşımız olarak Şişecam’da devam etmektedir.  Şirketimizin Global İK Stratejileri açısından son derece önem verdiğimiz bu programa yönlendirebileceğiniz öğrencilerinizin başvurularını bekliyoruz.

Şişecam Hakkında:
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncudur. Bugün dünyada cam ev eşyasında en büyük iki, cam ambalaj ve düzcamda ise en büyük beş üretici arasından yer alan Şişecam, dünyanın en büyük sekizinci soda üreticisi olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir.  

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, otomotiv, cam elyaf, maden, enerji ve geri dönüşüm iş kollarında öncü bir rol üstlenen Şişecam, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Hindistan ve ABD’de üretim faaliyetlerini yürütmektedir.
Şişecam, 85 yıllık deneyimi, 22 Bin çalışanı, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir şirket olarak, ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir. 
Bu içerik 26.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1087 kez okundu.