“Kariyer Hizmetleri Sunumunda Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli Teknik Destek Projesi” Ekibinden Ortaklık Ziyareti

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında Avrupa Birliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse edilmekte olan Kariyer Hizmetleri Sunumunda Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli Teknik Destek Projesi ile Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi’nde üniversite-sanayi iş birliği ile faaliyet gösterecek kariyer merkezlerinin kurulması suretiyle gençlerin iş hayatına geçişinin kolaylaştırılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Operasyon Koordinatörü Elif Öztüfekci, projenin uygulamasını gerçekleştirecek konsorsiyumun lideri Ecorys in Turkey firmasının Genel Müdürü Berk Babila ve Takım Lideri David Pearson, Eğitim Uzmanı Besim Durgun, Kariyer Rehberliği Uzmanı Kirsten Larsen, Bilgi Teknolojileri Uzmanı Haluk Saran ve Proje Asistanı Büşra Güder ile Basın ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Akın Kocamaz’dan oluşan ekip Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü 15 Ocak 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak da bulundu.

Proje ile üniversitelerin kariyer merkezleri desteklenecek ve kurulacak olan web sitesi ile öğrenci ve mezunların kolay bir şekilde iş bulması sağlanacak. 
Ek Resimler
Bu içerik 18.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1166 kez okundu.