İyi Bir İş İçin: KARİYER PLANLAMA Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen İyi Bir İş İçin: KARİYER PLANLAMA etkinliği 21 Ocak 2020'de öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk olarak Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN Kariyer Merkezi hizmetleri ve Merkez iletişim kanallarını tanıttı, ardından kariyer planlama süreçleri ve bu süreçlerde adaylar tarafından yapılabilecek aktivitelere değindi. 

Etkinliğin devamında Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu ve İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeliz YEŞİL üniversite sonrası kariyere hazırlık süreçleri, üniversite eğitiminin kariyer üzerindeki belirleyicileri konularında bilgiler paylaştı. 

Etkinlik sonunda Çalışma Ekonomisi 4. sınıf öğrencileri Tuğba YAMAN ve Yegane Merve HALKAPINAR deneyim paylaşımı yaparak üniversite yaşamı boyunca yaşadıkları dönüşümden ve bu dönüşümün kariyeleri üzerinden yarattığı etkilerinden bahsettiler.

Etkinlik için katılım belgesi almak isteyen adaylar taleplerini aysetaskin@trakya.edu.tr'ye ulaştırabilirler. Belgeler hazırlandığında web sayfası üzerinden duyuru yapılacaktır. 
Ek Resimler
Bu içerik 26.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.