IV. İnsan Kaynakları ve Kariyer Konferans Gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından “IV. İnsan Kaynakları ve Kariyer Konferansı” etkinlik başlığı altında “Kariyer Blokajları” konferansı 12 Haziran 2023 Pazartesi tarihinde Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirildi.

Konferansta Doç. Dr. Yeliz YEŞİL ve Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN tarafından eğitim sunumları gerçekleştirildikten sonra Yusufmert YILDIRIM, Şaziye Aleyna KARA, Sinem KOŞAN ve Kevser ÇİMEN adlı öğrencilerle odak grup çalışması yapıldı.

Katılımcıların kariyer blokajlarının farkına varmalarını amaçlayan bu etkinlikte gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte, katılımcılar kariyer yolunda önlerinde bulunan (bilinçte veya bilinçaltındaki) mevcut blokajlarını tanımışlar ve sunulan çözüm yollarıyla çeşitli çözümlemelere başlamışlardır.

Odak grup çalışma yöntemi ile gerçekleşen konferansa ait rapor ektedir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 04.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 245 kez okundu.