“İş’te Liderlik, Stajda Eşitlik Programı” Hakkında Duyuru

Arçelik ve Beko yetkili satıcı ve yetkili servislerinde kadın işgücü kaynak havuzunu desteklemek üzere geçen yıl başlatılan “İş’te Liderlik, Stajda Eşitlik Programı” kapsamında stajyer kabul edilecektir. 

17 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında Arçelik ve Beko yetkili satıcı ve yetkili servislerinde gerçekleşecek olan staj programı çerçevesinde üniversitelerin son sınıfında okuyan veya yeni mezun olan sadece kadın adaylara yönelik, 6 hafta sürecek olan staj programı süresince gençlerimiz ürün tanıtımı, ürün bakımı gibi teknik bilgiler hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra pazarlama, satış ve tanıtım alanlarındaki çalışmalar ile deneyim kazanma fırsatı elde edecekler.

Staj Programı hakkında teknik bilgiler:

Staj için sigorta süreci nasıldır? Zorunlu stajı olmadığı durumlarda nasıl işelm yapılıyor? Mezun öğrenci olması halinde sigorta nasıl yapılacak?

Zorunlu stajda sgk girişi üniversiteler tarafından yapılmaktadır. Gönüllü stajda ise sigorta girişleri, staj yaptıkları bayi ve servisleri tarafından yapılmaktadır. Mezun öğrenci olması durumunda da sigorta girişi staj yaptıkları bayi ve servisler tarafından yapılmaktadır.

Tercih edilen belirli bir bölüm listesi var mı?

Servis tarafında teknik bölümler, makine, iklimlendirme vb. ve mühendislik öğrencileri staja başvurabilir. Bayilerde ise bölüm kriteri bulunmamakta olup tüm bölümler başvurabilir. 



Başvuru Linki;

https://www.secretcv.com/pozitera/stajyer-is-ilanlari-1559980

Bu içerik 25.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 94 kez okundu.