İŞ İLANI: YENİ MEZUN - ÖYKÜ GRUP

ResimÖykü Grup bünyesinde yetiştirilmek üzere yeni mezun alımı projemiz bulunmaktadır. Bu proje kapsamında  Dış Ticaret, Uluslararası Ticaret, Gümrük İşletme, İşletme, İktisat, Maliye, Finans bölümlerinden mezun olmuş, İstanbul’da ikamet etmeyen, Erkek adaylara ulaşmak istiyoruz. İstihdam projemizde amacımız İstanbul dışındaki üniversitelerde öğrenim görmüş,  kariyer hedefi İstanbul firmaları olmasına rağmen imkânı olmadığı için gelemeyen, Dış Ticaret, Lojistik, Gümrük, Mali İşler, Pazarlama, Sigorta sektöründe kariyer hedefleyen yeni mezun adaylarımızı yetiştirilmek üzere istihdam etmek ve sektörel eğitimler neticesinde başarılı oldukları alanlara yerleştirmektir.

Projemizde İstanbul’da ikamet etmeyen yeni mezunlar ile ilgilendiğimiz için onlara kolaylık sağlamak amacıyla kendilerine barınma yardımında bulunuyoruz.
Bu projemizde yeni mezun öğrencilere ulaşabilmemiz için desteğinizi rica ederiz. Sosyal medya hesaplarınızdan duyuru yapmak için ekteki görseli kullanabilirsiniz.

Proje ile ilgilenen adaylar cv’ lerini ik@oykulogistics.com adresine iletebilirler.
Bu içerik 23.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1433 kez okundu.