I. İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen I.İnsan Kaynakları ve Kariyer Konferansı’nda Tamer TOK (YÜNSA -Yunlu Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Danışmanı) başarılı kariyer hikayesini öğrencilerle paylaşmış ve deneyimlerini aktarmıştır.

Ayrıca etkili mülakat teknikleri, adayda aranan özellikler ve CV hazırlanması konuları üzerinde durmuştur. Buna ek olarak, insan kaynakları uzmanı nasıl olunabileceği konusunu ele almıştır. Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Bölümü öğretim üyesi Yeliz YEŞİL ise etkili kariyer planlama ve kariyer yönetiminin nasıl olması gerektiği, ayrıca Y ve Z kuşaklarının çalışma hayatından beklentileri konularını ele almıştır.

Etkili ve verimli olan konferans Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Organizasyonda Kariyer Merkezi’nde görevli Öğr.Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN’ın büyük katkısı olmuştur. Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 4.sınıf öğrencileri Muhammet Gürleyen, Aleyna Çakır, Dilara Keleş, Tuğçe Taşçı, Simay Kablan moderator olarak konferansa katkıda bulunmuşlardır. Gelecek yıl konferansın ikincisi planlanmaktadır.
Ek Resimler
Bu içerik 28.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 514 kez okundu.