GENÇLERİN KALBİ ÜNSPED’DE ATIYOR KONULU ÜNSPED GENÇLİK ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

20.11.2018 tarihinde Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler A.Ş. Genel Merkez'de düzenlenen ÜNSPED Gençlik Zirvesi,  Türkiye’nin farklı Üniversiteleri'nden gelen toplamda 56 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Bölümü öğrencilerinden Burcu Genç, Merve Oruç, Sergen Turna, Ayşenur Ayoğlu ve Gamze Uçar Merkezimiz aracılığıyla Üniversitemizi temsilen zirveye katılım sağladı. 

Büyüyen ve gelişen Türkiye Cumhuriyeti’nin sahip olduğu en değerli sermayenin gençlik olduğu bilinci ile organizasyon, gençlerin yenilikçi bir bakış açısıyla iş dünyasına adım atmaları ve girişimcilik felsefesini benimsemeleri konusuna katkı sağlamayı amaçlayarak hazırlandı.

Değişim ve dönüşümün her geçen gün daha da hızlandığı günümüz dünyasına gençlerin, iş dünyasına hazır olmaları için sadece okulda verilen eğitimlerle yetinmemeleri, aynı zamanda yaşam becerileri ve adaptasyon yetkinliklerinin de geliştirilmesi gerekiyor.  

“Çalışan Markası” ,“Kendini Keşfet Kariyerini Yönet”, ''Özgeçmiş Teknikleri ve Mülakat Canlandırma”, “Hedef Belirleme”,“Profesyonel Hayat''  ve “Girişimcilik” ana başlıklarında UGM Kurucu Başkanı Haluk ÜNDEĞER, UGM Hissedarı Yusuf Bulut ÖZTÜRK, UGM Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz HOCAOĞLU, Kadın Girişimci ve Yatırımcı  Münteha ADALI, İşadamı, Islak Mendilin Mucidi  Ataman ÖZBAY, Eğitim Uzmanı, Yazar Devrim ERSÖZ, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Ercan GEGEZ, Paket Taxi Kurucu Ortağı  Raşit Emir SUER,  UGM CEO'su Dr. Hakan ÇINAR, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat KOLBAŞI , UGM CFO'su Celalettin GÜLERYÜZ, UGM İthalat Genel Müdür Yardımcısı Orhan KIRALİ konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Ek Resimler
Bu içerik 26.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1046 kez okundu.