FUTURE SKILLS FEST

6-10 Aralık tarihlerinde FOW.Connect ve Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi olarak gerçekleştirilecek FUTURE SKILLS FEST etkinliğine davetlisiniz!

Hedef kitlesi öncelikle lise ve üniversite öğrencileri, aynı zamanda yeni üniversite mezunları olan bu 5 günlük etkinlikte;

“Geleceğin iş dünyası nasıl olacak? Bizleri neler bekliyor?”
“Geleceğe adapte olmak için hangi becerilere sahip olmalıyız?”
* “Nasıl kendimizin lideri oluruz? Bilişsel, dijital ve sosyal becerilerimizi nasıl geliştirebiliriz?”
… Ve daha birçok önemli soruyu konuşmacılarımızla irdelenecek.

FOW.Connect; kurumsal liderler ve İK profesyonellerini hedef alan FUTURE OF WORK SUMMIT’i de eş zamanlı olarak gerçekleştirecek. Her iki etkinlikte 50’ye yakın Türkiye’den ve yurtdışından alanında uzman konuşmacılar yer alacak.

isingelecegi.com üzerinden programı inceleyebilir, https://www.eventbrite.com/e/fowconnect-2021-fowsummit-future-skills-fest-tickets-217560879447 linki üzerinden ücretsiz olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için aysetaskin@trakya.edu.tr e-posta gönderebilirsiniz.

Bu içerik 02.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.