FLO Katkılarıyla "Şirket Değerleri ile Kişisel Değerlerin Uyumu" Etkinliği Gerçekleştirildi

Merkezimiz koordinasyonunda FLO katkılarıyla  "Şirket Değerleri ile Kişisel Değerlerin Uyumu" etkinliği  22 Aralık 2021’de çevrimiçi (online) olarak düzenlendi.

Etkinlikte  FLO Perakende Eğitim ve Gelişim Uzmanı Aslı ÜNLÜ; kariyer tercihlerinde değerlerin etkisi hakkında ipuçları verdi. Şirket değerleri ve kişisel değerlerin uyumu hakkında bilgilerin yanı sıra değerlerin iş ve aile hayatına etkisi hakkında örnekler paylaşan ÜNLÜ, öğrencilerle kurduğu etkili iletişim ile öğrencilerimizin keyifli dakikalar geçirerek bilgilenmelerine katkı sağladı. 

Etkinlik Moderatörü Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN Kariyer Merkezi iş değerleri analizi testine değinerek kişisel değerlerin keşif sürecinden bahsetti. ÇELİK TAŞKIN; etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, iş değerleri analizinden faydalanmak isteyen öğrencileri Kariyer Merkezi'ne davet etti. 

Etkinlik öğrencilerin sorularının konuşmacılar tarafından cevaplanması ile son buldu. 

Etkinliğe katılan öğrenciler arasından yapılan çekilişle 3 öğrenciye FLO hediye çeki hediye edilmiş, 3 öğrenciye ise Aslı ÜNLÜ tarafından kitap hediye edilecektir. (Kazanan öğrencilerimiz Merkez Instagram hesabından duyurulmaktadır.)
Ek Resimler
Bu içerik 28.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 207 kez okundu.