ERASMUS+ YURTDIŞI FIRSATLARI SÖYLEŞİSİ -2019

Erasmus+ Programı oldukça geniş bir kapsama sahiptir ancak öğrenciler arasında yaygın olarak Erasmus Öğrenci Hareketliliği programı bilinmektedir. Oysa ki öğrenciler, Erasmus+ Gençlik Hareketleri başlığı altındaki faaliyetlere katılarak farklı ülkelerde, farklı kültürleri ve bireyleri tanıma fırsatı yakalayarak kendilerini geliştirme şansına sahip olmaktadır.

Bu nedenle öğrencilerimizin, Avrupa Gönüllü Hizmeti, Erasmus + Gençlik Projeleri gibi programlar konusunda bilgi sahibi olmaları, başvuru süreçleri takip edebilmeleri adına 14 Mayıs 2019tarihinde saat 15:00'da Kariyer Merkezi Eğitim Salonu'nda interaktif bir söyleşi gerçekleştirilecektir.


Erasmus+ Programı kapsamında Almanya, Fransa, Sırbistan, Ermenistan, Bulgaristan, Macaristan, Gürcistan ve Türkiye dahil olmak üzere 15 ülkede Gençlik Projeleri katılmış olan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Seda ERAT  "Erasmus+ ile Yurdışı Fırsatları" başlıklı sunumuyla "Avrupa Gönüllü Hizmeti" nedir başvurular nasıl ve nereye yapılmaktadır, avantaj ve dezavantajları nelerdir, Gençlik Projelerine nasıl başvurulurmaktadır, duyuru ilanlarına hangi sitelerden ulaşabilirsiniz gibi konularda ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunacaktır. Ayrıca  katılımcılara örnek oluşturması açısından Örnek bir Gençlik Projeleri Başvuru Formu doldurulacaktır.



Resim
Bu içerik 09.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 697 kez okundu.