ERASMUS + SANAL DEĞİŞİM İLE TANIŞTINIZ MI?

Erasmus + Sanal Değişim, Avrupa’daki ve Güney Akdeniz’deki gençlerin resmi veya örgün olmayan eğitimlerinin bir parçası olarak çevrimiçi olarak anlamlı kültürlerarası deneyimlere katılmalarını sağlayan çığır açan bir projedir.
Gençlerin kendilerini ilgilendiren güncel konuları tartışmak, birbirlerini daha iyi anlamak, sınırlar ve kültürler arasında anlamlı ilişkiler kurmak ve önemli istihdam edilebilirlik becerilerini geliştirmek için güvenli çevrimiçi kolaylaştırılmış diyalog içinde bir araya gelme fırsatları.
Gençlik programları ve üniversite eğitimcileri için mesleki gelişim, mevcut programları zenginleştirmek ve genişletmek için bir Uluslararası Erasmus + Sanal Değişim Projesi (TEP) geliştirmeyi öğrenmek.
Eğitimli bir tartışma ekibi lideri desteğiyle parlamenter tartışma becerilerini geliştirmek için, farklı arka planlardan gençleri bir araya getirerek, savunuculuk eğitimi aracılığıyla dinleme ve anlayış geliştirmek.
Beceri oluşturma etkinlikleri ile desteklenen ve kültürler arası tartışmaların kolaylaştırdığı  video konferansları kullanarak farklı geçmişlerden gelen akranlarıyla bilgi edinmek için kültürel bağlamlar ve ulusal sınırlar arasında çevrimiçi kurslara erişin.
Program:
  • 18-30yaş arası gençlerin
  • Gençlik çalışanlarının
  • Akademisyenlerin
  • Eğiticilerin katılımına açıktır

Detaylı bilgi için tıklayınız.
 Kaynak

Bu içerik 22.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 581 kez okundu.