EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Metal Teknolojileri Programı ile İŞKUR’un beraber düzenlediği ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin katkı sağladığı  Kariyer Günleri açılış töreni 10 Aralık 2014 tarihinde Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin,  Vali Yardımcısı Şenol Levent ELMACIOĞLU,  Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İNCE, İşkur Edirne İl Müdürü Şengül ÇİLDAM, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Birim Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Kenan KARAÇAVUŞ, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden Uzman Ayşe ÇELİK TAŞKIN, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  Üç gün süren etkinlikte öğrenciler çeşitli sektörlerden önemli isimler ile bir araya gelme imkanı buldular.

Bu içerik 22.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1436 kez okundu.