EDİRNE İSTİHDAM FUARI FUAYE ALANI

BALKAN KONGRE MERKEZİ


BALKAN KONGRE MERKEZİ  SANAL TUR 


2007’de inşaatına başlanan Balkan Kongre Merkezi 2009 Nisan ayında faaliyete geçmiş olup ulusal ve uluslar arası kongrelere evsahipliği yapmaktadır.
  • Kongre ve Sergi Sarayı (A Blok)
  • İdare ve Seminer Binası (B Blok)
  • Rektörlük Merkezi (C Blok)
Merkez 3 bloktan oluşmaktadır.
“A” Blok (Kongre ve Sergi Sarayı)
Kongre ve Sergi Sarayı olarak projelendirilen “A” Blok toplam 5135 m2 alana sahiptir. 766 kişilik kongre salonu ile gerektiğinde , sergi ve fuar amaçlı olarak da kullanılabilecek fuaye; danışma, güvenlik birimi ve gişelerden oluşan giriş holü, VIP salonu; fotokopi, fax, scanner, internet imkanları ile donatılmış basın merkezi, idari mekanlar, arşiv, WC’ler, vestiyer, ilk yardım odası da bu blok içinde yer almaktadır.
“B” Blok (İdare ve Seminer Binası)
İdare ve Seminer Binası dairesel formlu olarak projelendirilmiş olup 33.00 m. çapındadır. “B” Blok toplam 1725 m2 alana sahiptir. Seminer salonları; 1 adet 160 kişilik, 2 adet 80  kişilik, 4 adet 50 kişilik olarak ayrı ayrı düzenlenmişlerdir. Ayrıca blokta 4 adet idari büro ile kafeterya, lobi ve WC’ler bulunmaktadır.
“C” Blok (Rektörlük Merkezi)
“C” Blok elips formunda projelendirilmiş olup; bir bodrum, bir zemin kat ve dört normal kat olmak üzere 6 kattan oluşturulmuştur. “C” Blok toplam 6125 m2 alana sahiptir. Bu blokta Rektörlük merkezimizin idari büroları ile ayrıca 28 kişilik misafirhane, kafeterya ve restaurant yer almaktadır.
Kongre Merkezimizin açık alan kısmında ise, 200 oto kapasitesine sahip otopark ile 2000 m2 lik açık sergileme ve fuar alanı bulunmaktadır.
Bu içerik 21.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 535 kez okundu.